Konya evden eve nakliyat
Ahmet AKBAŞ
0(534) 278 66 26
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında Gödene TOKİ Ensar Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Altay, Suriye sınırında devam eden “Barış Pınarı” harekâtının başarılı geçmesi ve kahraman Türk ordusunun muzaffer olması için milletçe dua ettiklerini söyledi.
Cuma Buluşmaları geleneğine devam eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte bu hafta Gödene TOKİ Ensar Camii’ndeydi.
Namaz çıkışında vatandaşların mübarek Cumasını tebrik eden Başkan Altay, Konya’nın farklı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, istişare etmeye önem verdiklerini vurguladı.
DUALARIMIZ KAHRAMAN ORDUMUZLA
Suriye sınırında devam eden “Barış Pınarı” harekâtıyla ilgili görüşlerini de paylaşan Başkan Altay “Ülkemizin uluslararası hukuktan doğan meşru hakları kapsamında gerçekleştirdiği operasyonun başarıyla tamamlanmasını ve kahraman ordumuzun muzaffer olmasını diliyoruz. Millet olarak dualarımız kahraman askerlerimize birlikte. Rabbim adaleti tesis etmek, mazlumun hakkını savunmak için canı pahasına mücadele veren kahraman askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.
Başkan Altay, operasyondan şehit haberi gelen Konyalı Piyade Onbaşı Yunus Mermer (25) ve tüm şehitler için Allah\'tan rahmet, milletimize başsağlığı diledi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi’nin gençlik projeleri hakkında bilgilendirme ve Genç Kültür Kart Projesi tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Bütün gayretlerinin gençleri çok daha müreffeh yarınlarla buluşturmak olduğunu söyleyen...
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kar temizleme çalışmalarının koordine edildiği Büyükşehir Belediyesi Yol İzleme ve Kontrol Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Burada ekiplerle telsiz görüşmesi yapan Başkan Altay, belediye olarak merkez ve tüm ilçelerde bin 900 personel ve 400 araçla 24 saat çalıştıklarını söyledi.
Konya...